headerfoto

DIY vimplar, del 1 

Vimplar känns alltid piffigt och festligt till festen! Du kan hänga dem ovanför en dörr, inomhus i taket, ute i ett träd, eller ovanför middagsbordet på verandan. Jag håller just nu i skrivandets stund att sy vimplar av en gammal gardin som bara "låg och skräpade" i mammas linneskåp (troligen kommer den ifrån min mormor). I morgon presenterar jag hur jag gjorde!
Medan jag syr för fullt så får ni så länge hålla till godo med de här söta prickiga vimplarna som det bara är att skriva ut, klicka på länken så kommer du till Tedags hos Tant Ninettes blogg där du hittar mallen. (Använd dig helst av miljömärkt papper när du skriver ut.)

/Anna

Bild: Tedags hos Tant Ninette

För fler bröllopstips - bli medlem i EcoBride Club

Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet, fråga om någon vill sälja sin klänning, bolla inspiration och idéer med Katharina & Martin och andra brudpar samt få tips från våra samarbetsparters och bröllopsexperter. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. Bli medlem i EcoBride Club på facebook - helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln